El 55è Aplec de la Sardana, diumenge a Can Siteré

Aquest diumenge, 31 de maig, se celebrarà al jardí de Can Sisteré el 55è Aplec de la Sardana. Amb el suport de l'Ajuntament, el Patronat pro-Aplec i Amics de la Sardana organitzen aquesta jornada sardanística.

L'edició d'enguany port un record molt especial al centenari del naixement del que fou mestre dels músics colomencs, Joan Pairó. El mestre Pairó va compondre unes seixanta sardanes, algunes  premiades en concursos sardanístics i la majoria inspirades o dedicades a Santa Coloma i a les persones del poble. També, l’any 1988, publicà el llibre Festes i tradicions populars a Santa Coloma de Gramenet.

L’Aplec, que enguany està dedicat a les ciutats pubilla, començarà a les 10.30 hores, es reprendrà després de dinar, a les 17.00, i posteriorment, a les 22.30 hores. La música la posaran les cobles La Blanes, Principal de la Bisbal i Jovenívola de Sabadell.El canvi d’ubicació de la tradicional jornada sardanística colomenca des del parc d’Europa al jardí de Can Sisteré es deu a les obres de millora que s’estan duent a terme al parc.