Ecometropoli comença les activitats familiars aquest cap de setmana

El centre ofereix tallers adreçats als centres escolars, activitats de cap de setmana per a les famílies i és la seu de l’Espai de Recerca Joan Vicente, un fons de materials paleontològics i bibliogràfics.

El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli comença la seva activitat el proper dissabte 2 d’abril. Ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, va ser inaugurat el passat dissabte, i ofereix recursos i serveis ambientals a tota la ciutadania.

Té com a objectius la protecció de la biodiversitat de la serralada de Marina i el foment del coneixement del desenvolupament sostenible. El centre ofereix tallers adreçats als centres escolars, activitats de cap de setmana per a les famílies i és la seu de l’Espai de Recerca Joan Vicente, un fons de materials paleontològics i bibliogràfics. A més, acull una exposició permanent —“Bosc”—, que explica els ecosistemes del parc de la serralada de Marina, del parc fluvial del Besòs i de la ciutat.

Un espai pròxim a Ecometropoli és el Parc de Mobilitat Sostenible i d’Educació Viària, un circuït d’educació viària, que recrea, mitjançant el joc, les normes i els senyals de conducció.

L’horari l’Ecometropoli és: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 17.30 h. Els dissabtes i diumenges de 10.30 a 13.30 h.

Per concertar visites en grup: l'adreça de contacte és ecometropoli@gramenet.cat o bé trucar: 618 007 230

Per a més informació www.ecometropoli.cat i a www.facebook.com/ecometropoli