Ecometròpoli acull unes cries d’òlibes fins al seu alliberament

En el marc de les activitats de cura pel medi ambient, la fauna i la flora que realitza Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli a la ciutat, ahir els tècnics de l’equipament van acollir tres cries d’òlibes cedides pel Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent.

En el marc de les activitats de cura pel medi ambient, la fauna i la flora que realitza Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli a la ciutat, ahir els tècnics de l’equipament van acollir tres cries d’òlibes cedides pel Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent, que depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Durant el proper mes, aquestes cries seran alimentades i cuidades amb la màxima cura a Ecometròpoli. Una càmera d’infrarojos incorporada permetrà als tècnics especialistes filmar els seus moviments per poder estudiar aquesta espècie protegida. Es tracta  d’uns animals d’hàbits nocturns i, per tant, de dia estan a les fosques i descansen, i de nit és quan estan més actius. Totes les actuacions que es faran amb ells a partir d’ara es realitzaran en silenci, amb la màxima foscor i respecte per tal que les òlibes es trobin tranquil•les i segures.

Al cap d’aproximadament 15 dies podran començar a fer les seves primeres proves de vol i, de mica en mica, aniran guanyant en autonomia i començaran a caçar pel seu compta fins que, finalment, siguin totalment independents.

Segueix l’actualitat d’Ecometròpoli a: www.facebook.com/ecometropoli