Tornada a l'escola

Durant l’estiu s’han fet obres de millora i manteniment a 17 centres educatius

El consistori inverteix 591.470 € en diverses obres de millora a les escoles de la ciutat.

Aprofitant les vacances escolars, com en anys anteriors, l’Ajuntament ha realitzat diversos treballs de millora i manteniment en els centres escolars de la ciutat. Es tracta d’obres ben diverses, com reparacions de lampisteria, pintura o fusteria, instal·lació de tanques als patis o instal·lació de paviment, reformes de cuines i banys o neteges intensives. Tots aquests treballs estan destinats a millorar la seguretat, el sanejament i el confort de les diverses comunitats educatives, i donen resposta a peticions i compromisos adquirits amb les diverses associacions de pares i mares i amb les direccions dels centres. 

El total d’actuacions que s’han realitzat, algunes de les quals per la seva complexitat encara continuaran en els propers mesos, ha estat de 40 i se n'han beneficiat 17 centres. La inversió municipal a les diverses obres és de 591.470, 62 €. Dels diversos projectes destaquen, pel seu volum d’inversió, la creació d’una cuina a l’escola Sagrada Família (220.971,93 €), la primera fase de la reforma de l'escola Fray Luis de León, que inclou la insonorització del menjador (109.306,69 €), les instal·lacions de tanques als patis (escola Pallaresa, per import de 65.576,38 €; escola Wagner, 21.070,19 €, o escola bressol Els Pins, per 19.722,92 €) o el canvi de les persianes de l’EB l’Esquirol (16.609,67 €). També mereixen una especial menció les obres que han estat destinades a la millora de l’accessibilitat: una aula i l’entrada de l’escola Sagrada Família i de l’escola Serra de Marina.

En marxa els moduls de l'Institut Santa Coloma

La Generalitat segueix treballant en les obres d'installació i adequació dels mòduls provisionals de l'Institut Santa Coloma. Aquests acolliran l'alumnat fins a la construcció de l'edifici definitiu.