Dos edificis colomencs, seleccionats en la I Mostra d’Arquitectura de Barcelona

La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré i l’edifici d’habitatges del front fluvial 2, ambdós de promoció municipal, han estat els escollits.

La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré i l’edifici d’habitatges del front fluvial 2, ambdós de promoció municipal, han estat seleccionats en la I Mostra d’Arquitectura de Barcelona, que organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

S’hi han presentat 208 projectes de 10 municipis de les comarques del Barcelonès i del Baix Llobregat, obres d’edificació, rehabilitació i reforma d’espais exteriors i d’interiorisme fetes entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2011. La rehabilitació del Mercat del Singuerlin per fer-hi la biblioteca pública, obra dels arquitectes de Taller 9s Arquitectes S.C.P, Oriol Cusidó i Irene Marzo, ha estat seleccionada en l’apartat d’intervencions de rehabilitació, tant de promoció pública com privada. L’edifici d’habitatges del front fluvial del Raval II, obra dels arquitectes Pere Joan Ravetllat, Carme Ribas i Gabriel Lerma, ha estat seleccionat en l’apartat d’edificis d’ús residencial de promoció pública.

El passat 20 de gener es va dur a terme a la sala d’actes de Col·legi d’Arquitectes la presentació i el lliurament de guardons de les 43 obres seleccionades.