Doble proposta al Teatre Sagarra

El divendres 12 (21h) la companyia Cocoteva torna al Teatre Sagarra el amb l’espectacle ¡Cómeme el coco... negro!. Dissabte 13 (21h) s'hi representa

"Informe per a una acadèmia" de Franz Kafka.

Espectacle de 'La Marató': venda d'entrades

La companyia Cocoteva tornarà al Teatre Sagarra el divendres 12 de desembre (21.00) amb l'espectacle 'Cómeme el coco ... negre! i amb la finalitat de recaptar donatius per a La Marató de TV3. Les entrades ja estan a la venda a la taquilla del Teatre al preu de 5 euros.

"Informe per a una acadèmia"

Dissabte 13 de desembre, 21h. 18 € Sala Sagarra

Direcció: Xavier Ricart i Ivan Benet
Actor: Ivan Benet
Música: Sílvia Pérez Cruz
Producció: Gatcapat SL, Festival Temporada Alta 2013 Julio Manrique, Sílvia Pérez Cruz SL

Informe per a una Acadèmia de Franz Kafka, és un conte amarg i captivador sobre la vida del simi de la Costa d'Or que es converteix en humà i triomfa al món de l'espectacle. El projecte neix a partir de dues necessitats. La primera és la voluntat d'implicar-se en un projecte des del seu mateix embrió, i així poder satisfer, en el millor dels casos, aquesta mateixa voluntat d'haver començat de zero. La segona necessitat té a veure amb les ganes de aprofitar-se de la bona literatura per crear bons espectacles. "Ein Bericht für eine Akademie", escrit en 1917, una època transcendental en la història europea.