Doble activitat al Mas Fonollar

Cinema a la fresca el divendres 6 (22.30) i MAS ART, mostra dels tallers impartits enguany, el dissabte 7 (11.00) al Centre de Recursos Juvenils.

Aquest divendres 6, a les 22.30 hores, el CRJ Mas Fonollar (C/Sant Jeroni, 1-3) engega les seves activitats d'estiu amb el cinema a la fresca, en aquesta ocasió es projectarà amb entrada lliure la pel.licula "Origen" de Leonardo DiCaprio. 

El dissabte 7, de 11.00 a 22.00 hores, es fa el MAS ART, una mostra dels tallers impartits en el primer semestre d'aquest any al Centre de Recursos Juvenils. S'han organitzat tot un seguit d'activitats gratuïtes als diferents espais del Mas Fonollar: massatges, ioga,relaxació holística, tècnica pilates, taller creixement personal, pintura abstracta, dibuix amb tinta xinesa, dibuix artístic, salsa, dansa del ventre, hip hop, breakdance, malabars, danses de la Índia, clown, graffitti, pintures infantils, bijuteria amb reciclatge...A més, es comptarà amb una  zona DJ i zona de tes. A les 18.00 es farà el passi del documental "Em dic llibertat" amb una taula rodona posterior.

Aquesta jornada d'activitats gratuïtes es tancarà a partir de les 21.00 amb una exhibició de danses de la Índia.

D’altra banda, el tast de l’Àgora de l’11 de juliol (20.00) comptarà amb l’actuació de Mister C The Clown. L’entrada és gratuïta.