Diumenge se celebra el 'Pink Day' amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

El 21 d’octubre se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i amb motiu d’aquesta jornada a la Plaça de la Vila tindrà lloc la 1a edició del ‘Pink Day’ (de 12.00 a 15.00) organitzada per Naara Studio Make Up i l’Agrupació del Comerç i Indústria (ACI), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma i en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Sota el lema “Avui el teu color és el rosa” aquest diumenge se celebra per primer cop a Santa Coloma el ‘Pink Day’. Una de les impulsores d’aquesta iniciativa és Naara Sirera, una castellonenca de 34 anys que viu a la nostra ciutat des de fa una década i que ha decidit que és moment de  reivindicar el poder viure sense por la malaltia precisament coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

A la plaça de la Vila s’instal·laran diverses carpes que oferiran diferents serveis de maquillatge, manicura i perruqueria que tots els assistents podran utilitzar mitjançant la compra d’una polsera  al preu de 5€ amb l’objectiu de posar-se guapa “i ensenyar al món que és un dia per gaudir, per ser positius i per celebrar la vida amb les nostres mares, germanes, filles o amigues” assegura Naara que va superar la malaltia i que ara és pacient de risc.  La jornada que començarà a les 12.00h tindrà actuacions musicals amb els grups Chill Out Flamenco, Pájaros Mojados i la DJ Las Chorizo. L’organització té previst fer amb tots i totes les participants fer una foto en forma de llaç amb globus de color rosa.  A més, es podrà participar en un sorteig de productes i serveis comprant tíquets de 2€ i que es farà al final del ‘Pink Day’.

Tots els beneficis d’aquesta iniciativa solidària seran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).