Dimecres 30, darrera concentració de l'any en suport als refugiats

Per dimecres 30, a les 19:30h, s'ha convocat la darrera concentració en suport a les persones refugiades. Per a gener del 2016, a la primera reunió del Consell de Solidaritat i Cooperació, es decidirà el calendari i organització d’aquest tipus d'actes.

Dimecres 30 de desembre del 2015 a les 19:30 serà la darrera concentració en suport a les persones refugiades a la Plaça de la Vila. Aquestes concentracions van iniciar-se al mes de setembre i des de llavors gaudeixen d'una significativa presència d'entitats i ciutadania.

El Consell de Solidaritat i Cooperació decidirà

Per a gener del 2016, a la primera reunió del Consell de Solidaritat  i Cooperació, es decidirà el calendari i organització d’aquestes concentracions i es treballarà a la Comissió d’ajuda a les persones refugiades. Volem agraïr a totes les persones que des de el 9 de setembre del 2015 ens han acompanyat cada dimecres i convidar-les a participar en en la comissió, així com en les diferents activitats que es realitzin per donar resposta a nivell local a aquesta crisi humanitària.