Dilluns 8 comença la campanya d'asfaltat per millorar diversos carrers de la ciutat

És la primera campanya i l'Ajuntament té previst ampliar-la en els propers mesos. Els treballs, que duraran uns deu dies, suposen una inversió de 249.534 euros.

Dilluns que ve, 8 d'octubre, començarà la primera campanya municipal d'asfaltat de carrers. En aquesta etapa es beneficiaran diversos trams de aquestes dotze vies de la ciutat: Florència, Santa Anna, Santa Gemma, Mas Marí, Jacint Verdaguer, Baró, Valentí Escalas, Issac Albéniz i Liszt, així com el passatge dels Brancatges i l'avinguda d'Anselm del Riu.

Els treballs que es van a realitzar -en total es preveu una durada de deu dies aproximadament- començaran en tots els casos amb el fresat o la demolició de les parts de la calçada que estan en mal estat. Posteriorment es farà l'estesa de les capes d'aglomerat, la pintura de la senyalització horitzontal i la modificació en alguns casos de la senyalització vertical. En termes generals, en cada carrer els treballs s'allargaran una mitjana de tres dies, durant els quals necessàriament es produiran algunes alteracions que afectaran el trànsit i al pas de les persones. L'Ajuntament demana per endavant precaució i disculpes per aquestes molèsties provisionals.

La superfície total d'aquestes actuacions és de 8.645 metres quadrats, i la inversió serà de 249.534,55 euros.

Noves campanyes d'asfaltat

La millora de l'estat de les calçades de les dotze carrers esmentats es considera la primera campanya d'asfaltat, ja que en els propers mesos l'Ajuntament té previst realitzar noves campanyes amb la mateixa finalitat.

La segona campanya s'ocuparà de la millora de l'asfaltat dels carrers Gaspar i Sant Andreu, les avingudes de Santa Rosa i de Catalunya i trams de les rambles del Fons i de Sant Sebastià.