Difusió de la cultura emprenedora des de Grameimpuls

A partir d'aquest dilluns 24, l'Ajuntament a través d'aquesta empresa municipal dóna a conèixer els recursos per emprendre que existeixen a Santa Coloma.

Des de Grameimpuls s’han programat diferents sessions de difusió de la cultura emprenedora per donar a conèixer els recursos per emprendre que existeixen a Santa Coloma de Gramenet: els serveis d’orientació i assessorament per a persones emprenedores i empreses, els programes formatius, els serveis d’allotjament empresarial a través dels centres d’empreses, el programa Reempresa o el punt PAE de tramitació per donar d’alta empreses de manera gratuïta, entre d’altres.

Les sessions del dies 24 (11.00 a 12.00) i 27  de novembre (18.00 a 19.00) són gratuÏtes i es realitzaran al Centre d'Empreses Can Peixauet l (av. Generalitat, 99-101). Per participar es pot fer inscripció presencial al mateix centre, per correu electrònic a l'adreça formacue@grameimpuls.cat o trucant al 93 466 52 24.

Sessió formativa sobre LOPD

L’Ajuntament de Santa Coloma a través de l’empresa municipal Grameimpuls organitza el proper 4 de desembre una formació empresarial sobre com afecta la Llei Orgànica de Proteció de Dades (LOPD) quan les empreses operen a internet. Es tracta d’una única sessió que tindrà lloc al Centre d’Empreses Can Peixauet (av.Generalitat, 99-101) de 16.00 a 20.00h.

L’assistència és gratuïta però cal formalitzar la inscripció prèviament perquè les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. Es pot trucar al 93 466 52 24, enviar un correu electrònic a formaciocue@grameimpuls.cat o bé presencialment al Servei de Forment Empresarial (av.Generalitat, 99-101).