Diada de l'Ensenyament Públic

El diumenge 13 de maig, Santa Coloma celebrarà la XVI edició d'aquesta jornada sota el lema "Ensenya'm la llengua".

La Plaça de la Vila, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar i l'Auditori Can Roig i Torres seran els tres escenaris de la XVI Diada de l'Esenyament Públic a la nostra ciutat. Una jornada que es desenvoluparà el proper diumenge 13 de maig, de 10 a 14 hores, sota la organització del Casal del Mestre en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

A la plaça de la Vila, durant tot el matí hi haurà la fira d’estands dels centres educatius i de les entitats de la ciutat. També podrem gaudir de diferents activitats, com ara actuacions de teatre, xerrades, exposicions, tallers…

Al CRJ Mas Fonollar, de 10.00 a 13.00 hores, es faran actuacions de teatre i ball a càrrec de les AMPA'S del centres escolars.

De la seva banda, a l’auditori Can Roig i Torres, de 10:30 a 11:30 hores, es podrà gaudir de l'actuació dels alumnes de Musicaula i, de 12:30 a 13:30 hores, de l'actuació  dels alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Xerrada a la Biblioteca Singuerlín

Com a preàmbul d'aquesta diada i organitzada per la Plataforma per la Llengua es farà la xerrada “Refermem el compromís per l’escola catalana i en català”, el dimarts, 8 de maig, a la Biblioteca Singuerlin amb la participació de Núria Parlón, alcaldessa, Josep Miquel Lacasta, Casal del Mestre, Teresa Casals, Plataforma per la llengua, i Màrius Serra, escriptor.

"Ensenya'm la llengua"

La XVI Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma de Gramenet sota el títol “Ensenya’m la llengua” proposa l’ensenyament de les llengües coma fil conductor. La intenció és mostrar la riquesa de llengües que té la nostra ciutat i poder visualitzar com es treballen, es viuen i conviuen a les escoles.