Dia Internacional del Voluntariat

'Ajuntament ha organitzat a través del Punt del Voluntariat un acte a l'Auditori el dijous 5 (10.00) per commemorar aquesta jornada.

El 1985 les Nacions Unides van determinar el dia 5 de desembre  com a data reconeguda internacionalment per a commemorar el Dia Internacional del Voluntariat, i així reconèixer el compromís de les persones voluntàries a tot el planeta.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet des de l’any 2005 ha promogut aquesta celebració amb un caràcter de reconeixement de la important tasca que fan els voluntaris i les voluntàries que actuen organitzadament per mitjà de vint-i-sis entitats socials  a la nostra ciutat. 

Hi ha registrades més de 300 persones voluntàries en el si d’entitats socials que treballen a la ciutat per a millorar la qualitat de vida de persones que es troben en les situacions més vulnerables. 

L’Ajuntament, conjuntament amb les 26 entitats socials la ciutat que formen part del Punt  del Voluntariat, organitzen el proper dijous 5 desembre a l’Auditori Can Roig i Torres, a partir de les 10.00 hores, una jornada de trobada i interacció adreçada a persones voluntàries de l’àmbit social, en commemoració del Dia Internacional del Voluntariat. El Tinent d’Alcalde de Benestar Social i Famílies Raül Moreno Montaña obrirà l’acte, que aquest any girarà entorn a la realització del taller “Un SomRiure, una vida” a càrrec de Mª Celeste Fernández i Nieves Camejo.

A la vegada, a nivell intern de cada entitat social, també s’organitzaran diferents accions encaminades a reconèixer l’acció d’aquells que dia a dia presten el seu temps.

El Punt del Voluntariat es troba ubicat al Passeig Llorenç serra, 50, local 3, i presta atenció al públic els dimarts de 10 a 13 hores i els dijous de 16 a 19 hores. Per a més informació us podeu adreçar al 93.462.40.79 o bé al següent e-mail puntvoluntariat(at)gramenet.cat