Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Amb motiu d'aquesta jornada, aquest dissabte 29 (20:30) es representarà al Teatre Sagarra l’obra “Farandulers” per la companyia de teatre Alquimistes.

El dissabte dia 29 de novembre a les 20:30 h i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional,  es representarà al Teatre Sagarra l’obra “Farandulers” per la companyia de teatre Alquimistes.
 
Lectura de manifest

Abans de l’obra, un jove de la Fundació Tallers realitzarà la lectura del manifest del Dia Internacional de Persones amb Diversitat Funcional, acompanyat pel president d’Alquimistes Juan Sánchez,. L’acte també constarà amb l’assistència de l’alcaldessa Núria Parlon.

La Taula Sectorial de Persones amb Diversitat Funcional convida tothom a asssitir a l’acte. Només cal passar per les taquilles per recollir la invitació. La Taula Sectorial està integrada per l’Associació Esportiva Serra Marina, Alquimistas, l’AMPA CEE Josep Sol, ASPANIDE, Can CET, CEMFIS, Centre Emili Mira-Parc de Salut Mar, FUNAMMENT, Fundació Tallers de Catalunya i l’ONCE.

L’objectiu d’aquesta jornada és denunciar les retallades que pateix el col·lectiu de persones amb diversitat funcional i posar de manifesta la importància de continuar treballant organitzacions i entitats per tal d’aconseguir una societat més justa, participativa i normalitzada, com s’extreu del manifest que es llegirà demà al Teatre Sagarra.

Escena Santa Coloma

Al marge d'aquesta funció el proper cap de setmana també es podrà veure al teatre municipal "Literatura i Memòria" amb Paralelo Sur+Lauta Teatreaquest divendres 28 (21h) a la Sala Miquelet.

Teatre familiar aquest diumenge


Aquest proper diumenge, dia 30 (12.00h), tindrà lloc una sessió de teatre familiar al Sagarra. La Tresca i Xirriquiteula representaran “Per un instant”. L’obra ens explica la història d’en Toni i en Claudi, els seus records i els seus somnis, les seves dèries i sobretot les seves cançons. El preu de l’entrada és de 8 euros. S’aplicaran els descomptes habituals a aquelles persones que disposin del carnet Club Sagarra.