Dia de la Terra: l’Ajuntament fa una nova crida a favor de l’estalvi d’aigua a les llars

En el marc del Dia de la Terra, l’Ajuntament, a través del Servei de Medi Ambient, reactiva la campanya de sensibilització “Estalvia’t l’aigua”. El dia de Sant Jordi s’instal·larà un estand a la plaça de la Vila amb consells i materials d’ús domèstic per disminuir el consum d’aquest bé tan apreciat i escàs.

Però no és l’única mesura d’estalvi que l’Ajuntament ha posat en marxa. Per una banda, juntament amb Aigües Ter Llogregat (ATLL), ha iniciat l’obra de construcció d’una canonada d’aigua a la font de San Roc que s’utilitzarà per al reg del parc d’Europa i del proper Camp de Futbol de Can Zam i per a la neteja de carrers, entre altres usos. D’altra banda, els propers mesos el consistori dispensarà als colomencs estalviadors per a l’aigua de la cisterna (amb aquest sistema es podrà estalviar  diàriament de 8 a 10 litres) i els farà arribar informació amb consells per consumir aigua de forma responsable.

Actualment, Santa Coloma, amb un consum a l'entorn de 100 litres per habitant i dia, és una de les poblacions de l’àrea metropolitana que menys aigua potable utilitza.