Dia de la Dansa a Santa Coloma

La Companyia de Ballet de Santa Coloma de Gramenet-David Campos recordarà el 29 d' abril el Dia Internacional de la Dansa actuant a l'estació de metro Fondo.

 

Santa Coloma de Gramenet, 27 d' abril de 2011.- El  proper divendres 29 d’abril (13.00  hores ) se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa.  Amb aquest motiu, la Companyia de Ballet de Santa Coloma de Gramenet-David Campos celebrarà  d’una manera pública aquesta jornada tan particular.  El director de la companyia, David Campos, ha ideat un nou espectacle, especialment dissenyat per representar-lo a l’estació de metro Fondo, al vestíbul d’enllaç de les línies 1 i 9.

Serà una funció d’una hora de durada que de ben segur sorprendrà agradablement les nombroses persones usuàries d’aquest mitjà de transport.

El Dia Internacional de la Dansa és una commemoració que va establir la Unesco el 1982 amb la finalitat d’atreure l’atenció sobre aquest art. La data recorda el naixement de Jean Georges Noverre,  considerat el més gran coreògraf del segle xvii.

*Us adjuntem la imatge de difusió d'aquesta actuació

Per ampliar aquesta informació i/o demanar entrevistes:

 

 

Ana Belén Pérez / Dori Morillo

Servei de Premsa i Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 13 / 618 045 488

premsa.comunicacio@gramenet.cat