Del 20 al 23 de maig se celebrarà la VIII Mostra d’Arts Escèniques

L’edició d’aquest any serà la vuitena que el Pla educatiu d’entorn de la ciutat realitzarà en col·laboració amb les escoles i instituts de la ciutat al Teatre Sagarra.

L’edició d’aquest any de la Mostra d’Arts Escèniques serà la vuitena que el Pla educatiu d’entorn de la ciutat realitzarà en col·laboració amb les escoles i instituts de la ciutat. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 20, 21, 22 i 23 de maig al Teatre Sagarra.

Els dies 20, 21 i 22 de maig s’han reservat per a la representació teatral dels instituts i de diverses escoles, en horari de matí, i el divendres 23 de maig serà el torn de la trobada de corals de sis escoles. En total, hi haurà 19 actuacions amb la participació de 15 centres educatius colomencs (6 instituts i 9 escoles). L’Associació Teatral Denominació d’Origen s’encarregarà de la presentació dels grups i de l’animació de la Mostra.

El dibuix de Jonatan Hinojosa Sánchez, de 5è de primària de l’Escola Tanit, ha estat el guanyador del concurs que se celebra anualment per escollir la imatge representativa de la Mostra. A l’entrada del Teatre Sagarra hi haurà una exposició de tots els dibuixos que s’han presentat en aquest certamen. El disseny del díptic, d’altra banda, ha estat a càrrec de Marcos Bonifity i Daniel Vicente, alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Ramon Berenguer IV.

Les entrades per a les funcions són restringides i es lliuren directament als centres que participen en la Mostra. Des del Pla educatiu d’entorn s’ha fet un agraïment públic als centres i als professionals de l’ensenyament que hi han col·laborat.

La Mostra contribueix, des del vessant lúdic i artístic, a la formació de l’alumnat i a la consecució d’un ensenyament de qualitat.