"De verden cuando" amb Millán Salcedo

L'excomponent de Martes y Trece aterra aquest divendres 17 (21h) al Teatre Sagarra. El diumenge 19 (12h) el mag Selvin presenta l'espectacle familiar "Ecodiver".

Divendres 17 de maig (21.00) "De verden cuando" amb Millán Salcedo

El Teatre colomenc ha posat a la venda les entrades per veure Millán Salcedo, excomponent de Martes y Trece, que hi actuarà el dia 17 amb el muntatge De verden cuando. El preu és de 18 euros. Les localitats les podeu demanar al Tel-entrada (www.telentrada.com).

Aquest espectacle està basat en el seu anterior treball "Yo me subí a un piano verde". Salcedo estarà, de nou, gairebé en solitari davant del públic. Només l'acompanyarà, de nou, el pianista Marcos Cruz.

"Este espectáculo es risa y sonrisa. Es la sal, la pimienta y el "aceite" de reír. Es biografía, humor, homenajes, complicidad, canciones... Recuerdos de un lirismo emocionado... Un enorme juego de palabras que, sin ser espectacular, se convierte en un espectáculo gracias a la tenacidad y el sentido del humor." Millán Salcedo

Medi ambient i màgia

El mag Selvin presenta al Teatre Sagarra el diumenge 19 (12.00), "Ecodiver", espectacle màgic sobre la ecologia i medi ambient.

Les 3 "R" del medi ambient són 4 grácies al bon humor dels ninots d'en Selvin. "Cubi", un cubell de brossa xerraire, que recicla màgicament les coses inútils. "L'arbre amic", un preciós arbre, que explica coses apassionants del món de la natura.

Es parla de la recollida selectiva de la brossa, el reciclatge, l'estalvi d'aigua i el respecte a la natura de manera clara i divertida amb la màgia d'en Selvin. Ampolles que desapareixen papers estripats que es recomponen, bosses de plàstic que desapareixen, llaunes aixafades que màgicament es recomponen i s'omplen (joc novetat al darrer congrés internacional de màgia de Chicago i que Selvin és el primer mag de l'estat Espanyol en presentar-lo) aparició de flors.....

Els nens i nenes i adults aprenent divertint-se i es diverteixen aprenent.