D’Callaos, Schumann i Miles Davis són les propostes artístiques per aquest cap de setmana al Teatre Sagarra i a l’Auditori de Santa Coloma de Gramenet

El Teatre Josep Maria de Sagarra i l'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma ofereixen interessants propostes per aquest cap de setmana.

Santa Coloma de Gramenet, a 14 de maig de 2010. D’Callaos torna a Santa Coloma amb el seu espectacle flamenc “El Café de las niñas”. Això serà demà dissabte a les 21.30 hores, al Teatre Josep Maria de Sagarra. Es tracta d’un concert que reprodueix l’ambient d’un antic cafè bohemi.

Per a més informació:

www.teatresagarra.cat

D’altra banda, l’Auditori Can Roig i Torres acull aquest divendres (21.45 h) un concert per celebrar el bicentenari del naixement de R. Schumann. Anirà a càrrec d’Helena Satué (violí) i Vladislav Bronevetzky (piano). Al repertori hi haurà també peces de M. Ravel i E. Grieg.

El dissabte (21 hores, 5 euros), el grup de jazz Granonet, format per nous músics, retrà homenatge al mític trompetista Miles Davis i a un dels seus discos més emblemàtics, The Birth of the Cool.

*adjuntem imatge de D’Callaos, demà al Teatre Sagarra, 21.30 amb el seu espectacle ‘El Café de las niñas”

Per a més informació sobre l’Auditori Can Roig i Torres:

www.gramenet.cat

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat