David Selvas, "Clis,clis i Nyac", i el Grup de Teatre La Colomena aquest capa de setmana al Teatre Sagarra.

Divendres, dissabte i diumenge el Teatre Sagarra presenta tres propostes escèniques per a tots els públics.

Amb la direcció de Julio Manrique i la interpretació de David Selvas, Mireia Aixalà i Norbert Martínez, demà 16 d’abril (21.00), la Sala Sagarra del Teatre Josep Maria de Sagarra acollirà l’obra Product, de Mark Ravenhill. Es tracta d’una autèntica paròdia. Un productor de cinema tracta de convèncer una jove actriu —que travessa un mal moment professional— que interpreti el paper protagonista del seu proper projecte: un film d’acció que barreja una tòrrida història d’amor amb el terrorisme islàmic. Julio Manrique ha desdoblat el monòleg en diferents personatges en un treball que treu tot el suc a la sàtira i al delirant guió, un melodrama clàssic molt interessant.

D’altra banda, dissabte dia 17 (19.00), el teatre local agafa el relleu amb l’obra Con los pies fríos, de Clis, Clis i Nyac (Grup de Joves de Singuerlín). A la sala d’autòpsies estan preparant un cadàver. Uns personatges, que aparentment no presenten lligams entre si, van destapant trossos de les seves vides, amb els seus costats foscos i brillants.

Finalment, diumenge dia 18 (17.00 i 20.00), el Grup de Teatre La Colmena representarà Tres sombreros de copa, de Miguel Mihura. Les entrades es poden comprar anticipadament  a la seu social de l’entitat (plaça de la Vila, 13) des de demà dia 16, d’11.00 a 13.00, i una hora abans de cada funció a les taquilles del Teatre.