Darrera concentració per celebrar l’alliberament dels cooperants Roque Pascual, Albert Vilalta i Alícia Gámez

L’alcaldessa, Núria Parlon, i regidors i regidores colomencs van ser pressents ahir a la tarda a la plaça del Rei de Barcelona.

L’ONG Barcelona Acció Solidària (BAS) va organitzar ahir a la tarda la darrera de les concentracions que s’han celebrat cada dimecres des que van segrestar els tres cooperants a Mauritània. Amb una pancarta on es podia llegir “Gràcies  pel vostre suport”, BAS va donar les gràcies a totes les institucions, entitats i ciutadans que han mostrat el seu suport a les famílies dels cooperants i que han demanat el seu alliberament. Els representants de l’ONG donaven ahir per tancada la caravana solidària 2009.

Amb un aplaudiment de tres minuts i amb crits de benvinguts els assistents a la concentració van expressar la seva alegria pel desenllaç final d’un segrest que ha durat prop de 9 mesos. Durant aquest període, Santa Coloma, ciutat a la què està molt vinculat Roque Pascual, ha estat present a totes les concentracions, representada per l’alcaldessa de la ciutat, regidors i regidores i membres del teixit associatiu local.

Ahir, Núria Parlon, juntament amb l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, va estar a primera fila de la concentració. A l’acte, el portaveu de BAS va llegir un comunicat d’agraïment a l’hora que anunciava l’organització de la caravana 2010.  Jordi Hereu va cloure l’acte destacant la tasca de l’entitat en el camp de la cooperació.

L’alcaldessa de Santa Coloma ha expressat el desig del consistori de poder comptar amb la presència de Roque Pascual durant la Festa Major que comença el proper 3 de setembre.