Cursos de formació ocupacional a l’Escola de Restauració de Santa Coloma

El període d’inscripció per als cursos de formació ocupacional de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ja està obert. Sommelieria, Cuina, Direcció en restauració, Serveis de restaurant i Serveis de bar i cafeteria són les especialitats que s’ofereixen aquest any. Els cursos formen part de l’Acord marc, un projecte que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones en atur, mitjançant la millora de la seva ocupabilitat.

Aquest any, Grameimpuls, través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) impartirà vuit cursos per a persones que es troben en situació d’atur. Són els de Sommelieria (de 740 hores) i Direcció en restauració (840 hores), que permeten aconseguir el certificat de professionalitat de nivell 3; dos cursos de Cuina (820 hores), un de Servei de restaurant (590 hores) i un altre de Servei de bar i cafeteria (650 hores), que són de nivell 2 i el d’Operacions bàsiques de cuina i de bar i restaurant, de nivell 1. El certificat de professionalitat és la formació que acredita a qui la supera és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral.

Les persones interessades ja poden començar a realitzar la sol•licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40). Les places són limitades. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu consultar la pàgina web de l’Escola de Restauració, www.eresc.cat. L’Acord marc està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.