Cursos de formació d'estiu a Santa Coloma

La Universitat de Barcelona ofereix al Campus de l'Alimentació i a l'Hospital Esperit Sant diverses accions formatives, obertes a tothom, en el marc del programa "Els Juliols". Ja és obert el període de matriculació.

Ja està disponible el catàleg de cursos de formació d'estiu "Els Juliols" que ofereix la Universitat de Barcelona (UB) a Santa Coloma de Gramenet. Es tracten de cursos d'una setmana de duració, de 20 i 30 hores, -en torns de matí o tarda- oberts a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o, en general a persones que vulguin ampliar coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d'aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

A la nostra ciutat, del 1 al 8 de juliol, s'inicien cursos de gastronomia, seguretat alimentària, ciencia i cuina i reciclatge en nutrició i dietètica, que es realitzaran al juliol al Campus de l'Alimentació (Recinte de Torribera) i a l'Hospital de l'Esperit Sant. En concret al Campus de l'Alimentació s'impartiran tres cursos: "De la recerca a la taula. La seguretat alimentària, el primer esgraó de l’alimentació saludable", "La gastronomia catalana vista com a indústria cultural: història,  característiques i perspectives de futur" i " Pràctiques de ciència tot cuinant". A l'Esperit Sant s'ofereix el curs, "Reciclatge en nutrició i dietètica".

El 21 de maig s'inicia la matriculació

El període de matriculació a Els Juliols s’inicia a les 10 h del dimarts 21 de maig i finalitza set dies abans de l’inici del curs escollit (l'1 de juliol per als del primer torn i el 8 de juliol per als del segon).La inscripció i la matrícula poden formalitzar-se a través d’Internet o personalment. En aquest darrer cas, l'horari és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de  16h a 20h a l'edifici Jeroni Granell, Gran Via de les Corts Catalanes 582, de Barcelona.

Més informació, al telèfon 93 403 58 80 i a www.ub.edu/juliols