Crida per fer voluntariat a Santa Coloma

Les entitats socials de Santa Coloma han fet una crida perquè necessiten urgentment persones voluntàries per col•laborar en diferents programes.

Totes aquelles persones que disposin d'un mínim de dues hores lliures a la setmana, poden fer voluntariat en qualsevol de les entitats privades sense ànim de lucre que hi ha a la ciutat, participant desinteressadament en els més de 80 projectes socials relacionats amb la infància i els joves, gent gran, immigració, salut i necessitats bàsiques.

Algunes d’aquestes entitats demanen urgentment voluntaris i voluntàries per ajudar en programes de repartiment de roba, atenció durant el dinar de persones grans, classes de reforç per a infants i joves, acompanyament a persones malaltes o a persones grans.

Més informació trucant al 93 462 40 79, enviant un correu electrònic  a puntvoluntariat@gramenet.cat  per poder fer una entrevista personalitzada i rebre assessorament per cercar el projecte que més pugui interessar. Els horaris d’atenció al públic són dimarts de 10.00  a 13.00 i dijous de 16.00 a 19.00 al Passeig Llorenç Serra, 50 porta número 2.