Crida ciutadana per donar suport al manifest "Un pla B per a Europa"

Al Ple Municipal del mes de gener es va aprovar una moció per donar suport al manifest "Un pla B per a Europa: Crida per construir un espai de convergència europeu contra l'austeritat i per a la construcció d'una veritable democràcia". Alhora, es fa una crida a la ciutadania perquè contribueixin a la difusió d'aquesta iniciativa.

El passat Ple Municipal del mes de gener va aprovar per majoria una moció presentada pels grups municipals del PSC i GE ICV-EUiA per la que es va aprovar donar suport a la convocatòria de la conferència europea "Un pla B per a Europa" dels passats 19, 20 i 21 de febrer a Madrid i a participar als debats, grups de treball i exposicions que allí es van organitzar.

També es va aprovar fer arribar la moció aprovada a les entitats i associacions de Santa coloma, així com fer una crida a la ciutadania en general, i a les entitats, asosciacions i moviments socials i veïnals de Santa Coloma per fer difusió d'aquesta iniciativa, donant suport exprés a l'espai web http://planbeuropa.es/llamamiento