Cortocircuit 2012 a la Festa Major: els millors grups emergents de la ciutat

En el marc de la Festa Major no pot faltar el festival de música independent de Santa Coloma, Cortocircuit, que enguany celebra la seva 13ª. edició amb els directes de cinc bandes colomenques de gran projecció i qualitat.

El 31 d’agost, primer dia de Festa Major d'Estiu de Santa Coloma, els assistents podran gaudir a l’escenari del Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (22.00 h) de cinc bandes i autors colomencs en directe amb més projecció i qualitat del moment. Aquests grups han estat seleccionats per la Comissió d’Organització del Cortocircuit, integrada per especialistes del món de la música, del Centre de Creació Musical Molinet i del Servei de Cultura i Joventut del Ajuntament, d’entre totes les bandes que s’hi han presentat en la forma i termini establerts. Aquesta selecció s’ha fet  segons criteris de qualitat, de capacitat d’innovació i d’heterogeneïtat d’estils.

Enguany el cartell del Cortocircuit ofereix les bandes colomenques Vesper Crime, Carmans, Los Perlas, Low People i Pokas Luzes, que actuaran en directe durant la vetllada. A més s’han enregistrat aquestes dues peces musicals en format digital i a banda de l’actuació a la Festa Major, realitzaran dos concerts més al bar Baremoto, ubicat al parc d’Europa, al llarg del mes de setembre, i a dues sales de festa de la ciutat. L’organització oferirà com a opció als grups, la distribució digital dels dos temes enregistrats en les plataformes de distribució musical per internet més conegudes.