CORREOS estrena un mata-segells a l'oficina de Santa Coloma dedicat al Museu Torre Balldovina

Filatèlics, clients i turistes poden sol·licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments a l’oficina de CORREOS.

L’oficina de CORREOS de Santa Coloma de Gramenet, estrena un mata-segells permanent dedicat al Museu Torre Balldovina, triat com a un dels espais més representatius de la ciutat pel seu interès històric, arquitectònic i l’activitat cultural que desenvolupa.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina des d’aquest dijous 25, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la ciutat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals amb la referència a al centre cultural més emblemàtic de Santa Coloma.

A més de la coneguda imatge de la façana de Torre Balldovina, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, el museu i el nom de Santa Coloma viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina.

CORREOS ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.