Cooperació empresarial i gestió de cobraments, dues noves propostes formatives per a l'empresa

La societat municipal Grameimpuls continua amb la seva oferta formativa pera a empresaris i empresàries de la ciutat amb un seminari sobre innovació i cooperació i un taller sobre la gestió dels impagats.

"Innovació i cooperació: una alternativa de creixement per a la pime" és el taller que es farà el proper dimarts 14 de juny organitzat pel Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls.

L’objectiu de la sessió consisteix en posar de relleu i donar pautes per desenvolupar la nostra empresa a través de la cooperació empresarial. En temps econòmics difícils es fa cada cop més necessari l’establiment d’aliances amb d’altres empreses per fer més competitiu el nostre negoci. El seminari es realitzarà a Can Sisteré el dimarts dia 14 de 16 a 20 hores.

Entre el 21 i el 28 de juny es farà el taller "Cobrar o no cobrar, aquesta és la qüestió!! Estratègies preventives i correctives per combatre la morositat".
En aquest taller s'exposaran algunes iniciatives per millorar la gestió dels impagats dins de les microempreses.

Es treballarà de manera teorico-pràctica la morositat: les seves causes, la legislació, els senyals d’alarma, les estratègies de resposta preventives i correctives, així com les pautes d’actuació davant els impagats amb una guia de bones pràctiques.

Les inscripcions són gratuïtes i podeu fer-les trucant al 934665224 o enviant un correu electrònic  Les places són limitades.