Conveni: Fundació Hospital de l’Esperit Sant i l’Ajuntament per crear un centre de formació ocupacional a l’antic pavelló B

Aquest dimecres tindrà lloc al Museu Torre Balldovina l'acte de signatura d'un conveni presidit per l'alcaldessa Núria Parlon i el president de la FHES Josep Maria Cortés.

 

 

Santa Coloma de Gramenet, a 29 maig de 2017.- El proper dimecres 31 de maig, a les 19:00h al Museu Torre Balldovina, tindrà lloc l’acte de signatura d’un conveni entre la Fundació Privada Hospital de l’Esperit Sant (FHES) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, per a la cessió d’ús de l’edifici denominat ‘Pavelló B’ –una de les tres construccions que formaven l’antiga seu d’aquest Hospital- per ubicar-hi un centre adreçat a la formació ocupacional de persones a l’atur.

L’acte de signatura es realitzarà en el marc de l’acte d’inauguració de la mostra ‘Del bacil de Koch a la salut per a tothom. Cent anys de l'Hospital de l'Esperit Sant (1917-2017)’, i estarà presidit per l’alcaldessa, Nuria Parlon, i el president del Patronat de la FHES, Josep Maria Cortés.

L’objecte del conveni és la cessió d’ús a favor de l’Ajuntament de l’antic pavelló B, de 2.910m2 i que forma part del patrimoni arquitectònic de Santa Coloma de Gramenet, i dels seus terrenys adjacents (1.563m2), per a la seva rehabilitació i adaptació.

La creació a l’emblemàtic pavelló de l’Hospital d’un centre de polítiques actives d’ocupació per a persones a l’atur forma part dels projectes que la Unió Europea ha aprovat a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per ser beneficiaris de finançament  dins de l’Estratègia de desenvolupament Urbà sostenible i Integrat (EDUSI) del Fondo Europeo de Desenvolupament Regional (FEDER)

 

Per a més informació:

 Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo / Ana Belén Pérez)
93 462 40 13/618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat