Continuen obertes les ajudes per a la rehabilitació d'edificis i instal·lació ascensors

El 30 d'octubre finalitza el termini per presentar la sol·licitud d'ajudes 2009 per a la rehabilitació d'edificis i instal·lació d'ascensors a Santa Coloma

És la quarta campanya de subvencions que ha posat en marxa l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, i a la què es destinen 2.5 milions d'euros.

Per a aquesta convocatòria, es mantenen les subvencions de fins al 80% del cost de la instal·lació d'ascensors a tots els barris. Per a la rehabilitació d'edificis, existeixen diferents programes d'ajudes; les comunitats, depenent de la intervenció a realitzar i dels barris, poden optar a una subvenció d'entre el 45% i fins al 80% del cost de l'obra.

Un dels requisits previs és el Test de l'Edifici (TEDI) o certificació de que el bloc d'habitatges compleix els paràmetres tècnics i estètics establerts per poder dur a terme l'obra.

Per a més informació i per presentar la sol·licitud d'ajudes a la rehabilitació d'edificis i instal·lació d'ascensors, adreçar-se a l'Oficina Local d'Habitatge (avinguda de la Generalitat, número 122; telèfon: 93 392 47 45).