Continuen les millores de la xarxa de fibra òptica que connecta edificis municipals

En el marc de les les obres per ampliar la xarxa corporativa municipal de fibra òptica s’ha intervingut al carrer de la Sardana, en el tram que va des del carrer de Pirineus a Pons i Pons.

Per a finalitzar la instal·lació de la xarxa de fibra òptica de l'Ajuntament en el carrer de la Sardana, el dimecres 3 d'abril s'ha tallat el trànsit dels vehicles de les 9.00 a les 19.00 hores. Els vehicles particulars i autobusos (B15 i el B81) s’han hagut de desviar per un recorregut alternatiu. L’Ajuntament demana precaució i disculpes per les molèsties que es puguin causar.

Aquestes obres estan connectant a la xarxa corporativa municipal mitjançant fibra òptica els sistemes de telefonia i comunicacions informàtiques els edificis de Can Xiquet (seu de l’empresa municipal Grameimpuls), l’Auditori Can Roig i Torres, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones, l’edifici dels Serveis Territorials a la plaça de l’Olimp i el Centre de Motivació i Orientació Laboral.

Amb aquest sistema es millora el desenvolupament de les tasques que en ells es duen a terme i alhora suposaran un estalvi econòmic en realitzar les connexions mitjançant una xarxa propietat de l’Ajuntament, que eliminarà la dependència d’operadores de telefonia per a les comunicacions de dades.

Fins ara ja s’ha intervingut al carrer d’Anselm Clavé, el carrer de Rafael de Casanova, Major, Sant Josep Oriol, l’avinguda de Francesc Macià i la Ginesta, i està a punt de finalitzar-se la connexió dels carrers de Doctor Ferran, Safareigs i la mencionada al carrer de la Sardana. Aquesta millora està finançada per l’Ajuntament, la Diputació i el Fons Europeu de Desevolupament Regional.