Continuen els actes del PAM dels nens

Equip de joves del PAM

El divendres 26 de febrer a l’Ecometròpoli es va realitzar l’activitat de conscienciació mediambiental amb el lema ‘De Santako a l’univers’ inclosa als actes del procés participatiu del PAM.

Els alumnes de 5è de l’Escola Gaudí i els estudiants de la Casa d’Oficis de Can Coll, acompanyats pel Regidor de Medi Ambient Àlvaro Rodilla, van poder viure una jornada plena d’activitats relacionades amb la ciència i la natura, a través de diversos tallers sobre astronomia diürna i un altre dedicat al coneixement de l’Univers. Vàrem fer una observació solar amb telescopis, descobrint com es l’astre i els diferents fenòmens que es desenvolupen en el nostre astre.

Els i les estudiants van gaudir de les activitats que s’hi van proposar tot entenent com funciona el nostre sistema solar. A més, vam entendre com s’ha de tenir cura del nostre planeta com a eina per preservar el medi ambient així com d’aquelles accions per millorar les condicions ambientals que actualment vivim.

Des dels caçadors de propostes hem pogut notar com els nens i nenes de Sta. Coloma s’interessen pels temes de la natura i creuen que s’haurien protegir i millorar tant els espais naturals com els espais verds, i alhora promoure l’ús d’aquests per fer-hi activitats allà amb familiars i amics.