Continua el treball de la Comissió "Aturem la MAT"

Aquest diumenge 11 les accions revindicatives continuaran amb un dinar popular i l'adopció de les torres d'alta tensió que passen per la nostra ciutat.

La Comissió "Aturem la MAT", integrada per la Plataforma per a la Defensa la Serra de Marina i Can Zam, la Federació d'Associacions de Veïns i l'Ajuntament, continua recollint signatures en contra del projecte de Xarxa Elèctrica d'Espanya d'instal·lar al nostre terme una línia de molt alta tensió (MAT). Les adhesions poden fer-se en els centres cívics, a través de la web Aturem la MAT o en l'edifici de l'Ajuntament.

D'altra banda, la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, organitza una assemblea sobre la MAT el 8 de novembre (20.00) al Centre d'Art Can Sisteré. Estan convocades totes les entitats, associacions i persones interessades en conèixer la situació del projecte i elaborar un pla de treball comú que doni continuïtat a la campanya.

Paella i "adopció de torres"

La propera activitat serà el 11 de novembre i consistirà en l'adopció de les torres d'alta tensió que passen per la nostra ciutat. Aquesta acció, organitzada per la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam començarà a les 10.00 h en cadascuna de les sis torres, les quals serà envoltades amb pancartes. A les 13.00 h, les persones de la torre més llunyana aniran caminant fins a la següent torre i així s'aniran recollint totes les persones que hagin participat fins arribar a Les Oliveres (14.30), on es farà un dinar popular (amanida, paella, postres, pa i beguda: 8 euros per persona).