Conferència sobre les víctimes d'explotació sexual de Rocío Nieto

#EXIT: Atenció integral i alternatives per a les víctimes d’explotació sexual. Aquesta és la conferència que impartirà a Santa Coloma, aquest dimecres 27 de setembre, Rocío Nieto, presidenta i fundadora de l’associació APRAMP (Asociación para la Prevención, Reinserción y Atención a la Mujer Prostituida).

L'objectiu de la 'Asociación para la Prevención, Reinserción y Atención a la Mujer Prostituida (APRAMP)' és que les persones que pateixen explotació sexual i tràfic d'essers humans recuperin la llibertat i la dignitat fent valer els seus drets i que aconsegueixin l'autonomia necessària per emprendre una vida fora del control i abús dels seus explotadors. APRAMP, a partir de la defensa i promoció dels drets d'aquestes persones, contribueix a prevenir i eradicar l'explotació sexual.

La conferència de Rocío Nieto s’emmarca dins de la commemoració del Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de dones, nenes i nens, com a part del compromís de Santa Coloma com a municipi que forma part de la Xarxa de Ciutats Lliures de Tracta.

L’acte tindrà lloc a les 18 hores, a la Sala Miquelet del Teatre Segarra.