Concurs de fotografia digital #Cologramers per seleccionar les millors imatges de Santa Coloma

El certamen que es fa des de la xarxa Instagram estarà obert a la participació ciutadana fins al 9 de juny. Les millors imatges seran exposades a Can Sisteré per la Festa Major d’Estiu d’enguany.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre aquest dijous 9 de maig la convocatòria del concurs de fotografia digital #Cologramers amb l’objectiu que la ciutadania pugui aportar les millors fotos d’aquesta ciutat fetes a través de cameres digitals i/o dispositius mòbils.

Les 100 millors imatges digitals seran seleccionades per un jurat i seran exposades al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré en el marc de la propera Festa Major d’Estiu 2013.

Per participar al concurs “Cologramers”, s’han de publicar les fotos a la xarxa social Instagram, amb els hashtags o etiquetes #Cologramers i #santacoloma i, alhora, és imprescindible emplenar un formulari amb les dades del participant; formulari disponible a través d'aquest web municipal en el següent enllaç.

El concurs està obert a tothom que vulgui partipar, del 9 de maig al 9 de juny, ambdós dies inclosos. Poden ser fotos digitals realitzades amb anterioritat a la publicació de les bases del concurs però sempre publicades dins el termini mencionat; i també poden ser fotografies realitzades del 9 de maig al 9 de juny.