Concurs de contes breus sobre Europa 2013

El Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona convoquen la Quarta edició d'aquests premis adreçats a joves i adults.

El Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb EuropeDirect Barcelona, convoquen la Quarta edició dels Premis “Contes breus sobre Europa 2013”.                            
L’objectiu és premiar els relats que contribueixin a:

  • Difondre i donar a conèixer les diferents realitats, els valors i els ideals europeus;
  • Reflexionar sobre els avantatges de ser ciutadà/ana europeu;
  • Il·lustrar experiències viscudes o inventades, en el marc de la convivència de l’espai comunitari europeu.

La participació està oberta a persones físiques residents en qualsevol municipi de la província de Barcelona. Hi ha 2 categories:

  • Categoria joves: d’entre 12 i 18 anys no complerts.
  • Categoria adults: a partir de 18 anys.

Els contes, que seran anònims, poden ser escrits en català o castellà. Cada candidat/a només podrà presentar una obra a concurs i s’haurà d’enviar, juntament amb una instància de sol·licitud disponible a la pàgina web www.ccmeur.cat, a la seu del Consell Català del Moviment Europeu a Barcelona, per correu certificat (opció recomanada) a: Via Laietana, 14 08003 Barcelona; o bé, presentar físicament, dins el termini establert, a la seu del Consell Català del Moviment Europeu a Barcelona, a l’adreça esmentada abans. El termini de presentació de les obres serà des del 25 de juny fins el 30 d’octubre de 2013 a les 14.00 hores.