COMUNICAT DEL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET. 22.40 H.

Hem congegut avui la decisió de l'Audiència Nacional que afecta l'Alcalde de la ciutat, el Tinent d'Alcalde d'Urbanisme i el Director Gerent de Serveis de l'Ajuntament.

Aquesta decisió judicial afecta directament l'Ajuntament que tenim la responsabilitat de governar. Manifestem el màxim respecte a les actuacions judicials i el seu resultat final, com també a la presumpció d'innocència.

El Grup Municipal Socialista vol traslladar als ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma de Gramenet la nostra consternació i el nostre enuig. A la vegada expressem el nostre compromís amb la transparència i el respecte del treball per la ciutat, la honorabilitat dels treballadors de l'Ajuntament de Santa Coloma i les empreses, com també la nostra voluntat d'assegurar el normal funcionament de l'Ajuntament.

Proposarem les mesures més adients per restablir la normalitat i la dignitat institucional a partir dels comunicats que ha fet el nostre partit. Així ho hem posat en coneixement dels altres grups municipals. El proper dilluns concretarem amb ells la forma de poder aplicar-les.

Santa Coloma de Gramenet, a 30 d'octubre de 2009.