Compte enrere per al FM Sintonitzza (FISC) i la 12a. edició del Cortocircuit, a la Festa Major d'Estiu

El festival de música independent FM Sintonitzza (FISC) celebra una nova edició a la Festa Major d’Estiu amb interessants propostes. A més, les bandes locals que estan despuntant actuaran al festival de música local Cortocircuit que celebra dotze anys d’història.

Guadalfarafe

En el marc de la Festa Major d'Estiu, els amants de les noves tendències i la música independent tindran el seu espai al FM Sintonitzza (FISC), festival de música alternativa gratuït que se celebrarà el 2, 3 i 4 de setembre, a la illa 3 del Parc d'Europa (a partir de les 22:00 h).

Amb vuit anys d'història, el FISC s’ha convertit en tot un referent en festivals de música independent i rock a nivell estatal i cada any aplega un gran número de persones de diferents edats que gaudeixen de bona música fins a la matinada.

Enguany, en la seva novena edició participen: The New Raemon, Atom Rhumba, Nudozurdo, Pony Bravo, Eric Fuentes & El Mal, Ornamento y Delito, Very Pomelo, Polock, Estereotypo, Chinese Christmas Cards, Monoculture, la banda colomenca Saudade, Monodonoro DJS, Surfin Sirles, Los Toros, Motorzombis i Perfecto Desorden. Tres dies de bona música a l'aire lliure que no us podeu perdre!

Consulteu els concerts al Programa de la Festa Major d'Estiu.

Cortocircuit 2011

Més música a la Festa Major, en aquets cas feta a Santa Coloma per colomencs i colomenques, amb la 12ª. edició del Cortocircuit, que se celebrarà el divendres 2 de setembre, al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (22.00 h). Enguany, d’entre les 13 formacions que s’hi van presentar el mes d’abril a concurs, el jurat, format per músics professionals i programadors, van seleccionar cinc per a enregistrar un CD amb els seus temes i per tocar a la Festa. A més, els grups han pogut mostrar el seu directe als concerts en el marc de la programació del Baremoto del passat mes de juliol i novament els podrem veure a la Festa Major. El Cortocircuit està organitzat per l’ajuntament de Santa Coloma i el Centre de Creació Musical El Molinet.

Segons els membres del jurat, en aquesta edició el nivell de professionalitat de la majoria de les propostes (tot i tractar-se de grups novells) és molt alt, un bon senyal de com el treball formatiu que el Cortocircuit i el Centre de Creació Musical Molinet estan duent a terme des de fa tants anys, dóna els seus fruits.

Com en ocasions anteriors, la varietat d’estils és la protagonista. Els grups que actuaran al Mas Fonollar són: Los olvidados, banda nascuda fa escassament un any, que interpreta peces de pop, sobre la base de baix, guitarra, bateria, teclats i veu; Guisante de Mariposa, influenciat pel rock andalús progressiu, el flamenc i les músiques orientals, i que s’han especialitzat en un folk pop ètnic progressiu de reminiscències oníriques difícil de classificar; Jorge Rufo i Jude Baez interpretaran les seves pròpies cançons amb música de guitarra; i els Nameless amb una proposta molt més contundent de trash metal.

El programa de Festa Major amb el cartell complet del FISC i del Corticircuit el trobaràs en aquesta mateixa web.

Podreu seguir la Festa Major d'Estiu també a les xarxes socials: al Twitter @scgramenet; al Facebook (Pasión por Santako) i al Youtube (Canal Gramenet).