Commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Dijous 18 (21h), dins del programa d'actes, la companyia Les Impuxibles representarà l'obra Limbo al Teatre Sagarra.

El proper dimecres 17 de maig (19.00), Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, s'inaugura un nou espai a la Biblioteca del Fondo dedicat a temes d'LGTBI (sigles que designen internacionalment a homes i dones homosexuals, bisexuals, transsexuals i intersexuals).

La creació d'aquest fons documental respon al compromís ja expressat per l'Ajuntament de respecte a la diversitat, per la lluita per la igualtat plena, i és una mostra més de la voluntat d'arribar a les consciències de la ciutadania perquè s'entengui la diversitat afectiva i sexual també a través de la cultura. L'espai LGTBI estarà ubicat a la tercera planta de la Biblioteca, i ja compta amb una oferta de material variada i per a totes les edats.

L'acte es completarà amb una lectura de poemes, com a record del centenari del naixement de la poeta Gloria Fuertes (1917-1998), que estarà a càrrec de representants de diverses entitats de la ciutat. Prèviament (18.00), en la tradicional Hora del Conte, Assumpta Mercader llegirà Contes de rosa i de blau, una proposta literària per a nens i nenes que defensa el dret a que cada un s'expressi com vulgui amb plena igualtat.

Teatre "Limbo"'

Dijous 18 de maig (21.00), dins el programa d'actes contra la LGTBIfòbia, la companyia Les Impuxibles representarà l'obra Limbo al Teatre Sagarra. Aquesta història de trànsit és un espectacle de lliure accés fins a completar l'aforament. Per poder assistir cal tenir invitació, que es podrà recollir a la taquilla.