Comiat de la ciutadania a Lluís Hernández

Per primera vegada, el Saló de Plens de l’Ajuntament ha esdevingut una sala de vetlla per retre homenatge a qui fou el primer alcalde de la democràcia d’aquesta ciutat.

Qui fou alcalde de Santa Coloma de Gramenet entre 1979 i 1991, Lluís Hernández Alcácer, morí el passat 20 de juliol als 78 anys.

Dimecres, 22 de juliol, centenars de persones han pasat per la sala de plens, habilitada com a sala de vetalla, per retre homenatge a Hernández.

La corporació municipal, amb l’alcaldessa Núria Parlon al capdavant, va voler fer partícip d’aquesta pèrdua tan sensible a tota la ciutadania colomenca i, en aquest sentit, va donar les indicacions oportunes perquè, per primera vegada, el Saló de Plens de l’edifici de l’Ajuntament s’habilités com a sala de vetlla durant unes hores, dimecres 22 de juliol, d’11.30 a 16.30, per tal que els veïns i les veïnes d’aquesta ciutat  rendissin un últim homenatge a qui fou el primer alcalde de la democràcia  amb el respecte i els honors que mereix la seva memòria.

Les banderes del balcó de l’Ajuntament han onejat a mitja asta, i s’han decretat dos dies en senyal de dol, 21 i 22 de juliol.

L’enterrament de Lluís Hernández s'ha fet a les 17.00 hores del dimecres 22 al Cementiri de Santa Coloma de Gramenet, en l'intimitat.