Comerciants de Santa Coloma i Creu Roja inicien la campanya solidària Tots Som Un!

Creu Roja duu a terme Tots Som Un! a Santa Coloma de Gramenet, campanya de sensibilització i promoció de la solidaritat ciutadana.

Campanya de sensibilització i promoció de la solidaritat ciutadana

 

 

 Santa Coloma de Gramenet, a 28 d'octubre de 2010.- Creu Roja Barcelonès Nord, amb el suport de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i de l'Ajuntament, i la participació de més de 40 comerços de Santa Coloma de Gramenet, dóna sortida a la Campanya Tots Som Un!  Aquesta acció té com a objectiu sensibilitzar i captar fons per a complementar l’alimentació de les famílies més afectades econòmicament, i que estan dins la Xarxa de Solidaritat  per a la Inclusió Social a Santa Coloma de Gramenet.

 Aquest dijous s'ha presentat la campanya als mitjans a Can Sisteré, amb la presència de la presidenta de Creu Roja Barcelonès Nord, Rosa Marco; l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; el president de l'ACI, Josep Colledorns; i el voluntari de la Creu Roja, Joaquin Guisado.

L’eix principal de la Campanya són els comerciants, ja que hauran d’informar, sensibilitzar i motivar a la participació ciutadana.  En tal sentit, els comerços participants seran identificats amb un cartell i disposaran d’un talonari amb butlletes per valor de 1€ per a oferir als clients; els diners donats, seran invertits per Creu Roja en aliments bàsics.

Actualment, amb l’aprovisionament del Fondo Español de Garantía Agraria (FEGA), s’arriba a més de 300 famílies que reben productes bàsics com arròs, farina, cereals i sucre.  Creu Roja vol comptar amb la participació de la comunitat colomenca per a donar un suport més real i proper a la realitat d’aquestes famílies, dotant-les de més quantitat i més varietat de productes, a fi de garantir la dieta equilibrada i saludable per a tots els membres del nucli familiar.

Tenint en compte la situació de crisi econòmica actual, es considera força importat que la campanya arribi a la major quantitat de gent invertint el mínim de recursos econòmics, i reforçant els valors socials que es poden assolir entre tots.

 

 Tots Som Un! respon a una realitat que ens pertanyia a tots com societat i on tots som part de la solució.  

 

(Us adjuntem una imatge de la presentació de la campanya, aquest matí a Can Sisteré. D'esquerra a dreta: Josep Colldeforns, President de l’ACI; Núria Parlon, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Rosa Marco, Presidenta de Creu Roja Barcelonès Nord; i Joaquin Guisado, voluntari de Creu Roja Barcelonès Nord)

 

Per a més informació:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat