Comencen les obres per a dues noves escales mecàniques a Can Franquesa

Els propers dies s’iniciaran les obres de dues noves escales mecàniques a Can Franquesa —que connectaran aquest barri amb el del Singuerlín—, incloses al Pla de mobilitat i accessibilitat per a vianants.

La primera d’aquestes actuacions connectarà els carrers de Sants i del Montseny, i donarà continuïtat al primer tram que es va executar al carrer d’Àngel Prats. Això millorarà la connectivitat entre Can Franquesa i el centre del Singuerlín. Les escales mecàniques salvaran el desnivell de 20 metres existent entre les dues vies esmentades.

La segona actuació es planteja com a  continuació de l’anterior tram. Connectarà els carrers d’Isaac Albéniz i del Montseny amb el carrer de Còrdova. En aquest cas, les escales salvaran un desnivell de 25 metres. S’executarà en dues fases diferenciades, la primera connectarà el carrer del Montseny amb els jardins i la segona arribarà fins al carrer de Còrdova. En ambdós casos es millorarà la urbanització de l’entorn de les escales, amb la renovació de paviments, enjardinament, enllumenat, serveis i mobiliari urbà.

Aquestes dues actuacions afectaran parcialment la plaça de Tarragona, actualment utilitzada pels veïns del barri com a aparcament. En aquest espai públic es delimitarà una zona de provisió de material i càrrega i descàrrega, imprescindible per al desenvolupament de les obres.