Comencen les obres de dues rampes mecàniques al Raval

La setmana que ve l'Ajuntament inicia les obres d'instal·lació de dues rampes mecàniques al carrer dels Pins, entre els carrers de Roger de Llúria i Canigó, al costat del parc dels Pins, al barri del Raval. Les unitats mecàniques salvaran una pendent pròxima al 20% i la seva instal·lació comportarà la urbanització d'un espai de 245 metres quadrats que inclourà la renovació de paviments, mobiliari urbà, enllumenat i telefonia, sistema de reg i enjardinament, entre d'altres millores.

Aquesta actuació forma part de la recent ampliació del Pla Municipal per a la Millora de la Mobilitat i l'Accessibilitat per a Vianants i suposa una prolongació de les unitats mecàniques ja instal·lades en la citada carrer dels Pins.

En conjunt, des de l'inici d'aquest Pla, l'any 2006, l'Ajuntament ha posat en funcionament 14 trams d'escales i rampes mecàniques en diferents punts de la ciutat. Aquesta iniciativa ha suposat una millora en els desplaçaments i en l'accés dels colomencs als serveis i equipaments de la ciutat, sobretot d 'aquells barris amb carrers amb majors pendents.