Comencen les obres al carrer de Sants

Els treballs s'inicien aquest dimarts 28 i s'allargaran durant 18 mesos.

Aquest dimarts 28 de juny s’inicien les obres d’urbanització del carrer de Sants, en la seva 1a fase entre la carretera de la Font de l’Alzina i el carrer Isaac Albéniz. Abans d’aquesta data ha començat un procés de reordenació de l’aparcament en aquesta via. L’Ajuntament informa aquests dies tant a les persones propietàries de guals com a les veïnes i veïns que aparquen els seus vehicles en aquest carrer, que s’habilitarà un aparcament provisional per a totes elles, mentre durin les obres, al solar dels antics serveis educatius (al mateix carrer de Sants amb Avinguda Anselm de Riu).

Els treballs provoquen també un canvi temporal en el recorregut de la línia M27 dels autobusos urbans de Tusgsal que es desvien per Font de l'Alzina i Anselm Riu.

Un cop la companyia subministradora Aigües de Barcelona ha acabat les tasques de substitució de les canonades d’aigua potable, ara començaran els treballs de renovació del carrer amb una durada prevista de 18 mesos.

El projecte d’urbanització del carrer de Sants inclou la pavimentació de tot el carrer, en total 4.600 m2; unes voreres més amples i accessibles; la renovació de la xarxa de sanejament i d’enllumenat; el soterrament de les línies aèries de baixa tensió i telecomunicacions, amb la consegüent eliminació dels pals a les voreres; la plantació d’arbrat i la implantació de nou mobiliari urbà.

El pressupost d’adjudicació ha estat de 2.011.423,52 € (IVA inclòs). El projecte ha rebut una aportació dels Fons Europeus Next Generation.