Comencen les festes de barri a Can Calvet, el Riu Sud i el districte 3r

Aquest cap de setmana comença la programació de festes de barri que es desenvoluparà durant l’estiu.

Les tres primeres cites són Can Calvet, el Riu Sud i el districte 3r (el Singuerlín i les Oliveres). Els programes complets els trobareu als centres cívics, als casals i a les seus de les associacions de veïns.

L’actor Jordi Sánchez, el peixater de la sèrie La que se avecina, visitarà el barri de Can Calvet per fer-se fotos amb la gent. A més dels balls, els actes per a la canalla, els menjars de germanor i un concurs de pastissos, a Can Calvet s’han de destacar les actuacions de Raül López (pop), el mag Fleky, Aratnxa y sus Niñas (hip hop), Victor Guerrero (xouman) i Angelito El Largo (humorista).

D’altra banda, el tinent d’alcalde de Participació, Siscu Sánchez, farà aquesta tarda el pregó al barri del Riu Sud. A més, hi destaquen el correfoc, un concurs de gossos, l’animació infantil, els balls d’Airiños da Nosa Galicia i les actuacions de Los 80 Principales, Sin City Tribute AC/DC, New Dojan i els Capgrossos, entre altres.

Finalment, a les Oliveres i el Singuerlín (districte 3r) hi haurà jocs infantils, xocolatades, migues populars i un ball.