Comença la segona fase de les obres de remodelació del carrer Sant Jordi

La setmana vinent l'ajuntament inicia les obres d'urbanització del tram del carrer de Sant Jordi comprès entre el carrer d'Elcano i Circumvalación, al barri del Raval.

En una superfície total d'intervenció de 1.080 m2, es pavimentarà voreres i calçada, es remodelarà el clavegueram, es millorarà l'enllumenat, es plantaran arbres i es realitzarà el soterrament de les línies elèctriques. S'eliminarà un dels dos costats d'aparcament de la via per poder realitzar ampliació de voreres. Les obres està previst que durin uns quatre mesos, aproximadament, durant els quals hi haurà corts al trànsit en el tram intervingut tret de les persones que hagin d'entrar o sortir dels aparcaments particulars.

El projecte suposa una inversió d'uns 179.000 euros. L'ajuntament demana precaució i disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar als veïns i veïnes de la zona.

La primera fase de remodelació del carrer Sant Jordi, finalitzada recentment, ha comprès la urbanització del tram que va de l'avinguda de la Generalitat al carrer d'Elcano. En aquest cas s'han combinat punts de plataforma única –el mateix paviment calçada i voreres- per millorar els desplaçaments de la ciutadania i reduir la velocitat dels vehicles, amb un tram de diferent nivell. També s'ha creat una nova plaça de 700 m2 amb jocs infantils, papereres, font i arbrat, entre altres aspectes.