Comença el Carnaval a Santa Coloma

Comença el Carnaval a Santa Coloma, que el dissabte tindrà una Rua de 35 comparses, la més participativa de la història local.

Cartell d'enguany del Carnaval 2014

Santa Coloma de Gramenet, 26 de febrer de 2014.- Demà dijous 27 de febrer, festivitat de Dijous Gras, es donarà el tret de sortida al Carnaval 2014 que tindrà a Santa Coloma de Gramenet com cada any el seu punt àlgid amb la tradicional Rua el dissabte 1 de març (18.00h). Enguany, a la Rua del Carnaval desfilaran 35 comparses d’entitats i associacions, Ampa’s, col·lectius i empreses colomenques, que, amb la participació de 3.500 persones disfressades, es convertirà en la Rua més participativa de la història de Santa Coloma.

El punt de concentració i sortida de la Rua serà la plaça del Rellotge, al barri del Fondo, per desfilar després pels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Irlanda i la rambla de Sant Sebastià. L’escenari final serà a la plaça de la Vila, on la festa continuarà fins a les 21.00 hores, amb la lectura del ban i el lliurament dels premis a la comparsa més artística, a la més original i a la més marxosa.

El diumenge 2 de març (12.00h), la canalla podrà gaudir del carnaval amb una festa a la plaça de la Vila amb l'animació de Xarop de Canya.

Concurs de truites al barri del Fondo

També demà dijous 27, i com a inici de la setmana de carnaval, l'Associació de Comerciants i Professionals de Fondo Comerç farà un concurs de truites, a partir de a les 17.00 hores, a l’entrada del Mercat Municipal del Fondo.

La mecànica és molt senzilla, els i les participants només hauran de presentar-se a partir de les 17.00 hores amb les truites enllestides a l’entrada del Mercat. La inscripció restarà oberta fins a les 17.45 i a les 18.00 tindrà lloc valoració del jurat, composat per restauradors associats de Fondo Comerç. Hi haurà 3 premis i un cop es lliurin, tothom que vulgui podrà degustar les truites.
 
Us adjuntem el cartell d’enguany del Carnaval a Santa Coloma 2014