Cloenda 20è Aniversari Expocoloma

El proper dia 15 de novembre, a les 20.30 hores tindrà lloc l’Acte de Cloenda del 20è Aniversari de l’Expocoloma”. Aquesta activitat tanca el programa que s’ha desenvolupat al llarg d’aquest any 2008. per commemorar la trajectòria de la Fira multisectorial més important del Barcelonès Nord.

Aquest Acte pretén donar el reconeixement públic a totes les persones, empreses i entitats que amb la seva empenta i participació a la Fira han fet possible el seu funcionament i èxit al llarg dels vint anys.

L’activitat estarà estructurada en dues parts:

Concert de música clàssica: A l’Auditori Can Roig i Torres amb l’actuació del Quartet de Cambra de l’Escola Municipal de Música composat per Toni Mostazo, viloí; Sara Hita, flauta travessera; Eduardo Adalid, clarinet; Guida Martín, violoncel amb música de F.J. Haydn i S. Joplin.

Lliurament de Premis: Premis a la fidelitat a l’Expocoloma: un reconeixement a les empreses per la seva fidelitat, trajectòria i confiança en el certamen. Premi a les persones per la seva dedicació a l’Expocoloma: un reconeixement a les persones vinculades al desenvolupament de la Fira en aquests 20 anys. Premi “In Memoriam”: un reconeixement “postum” al senyor Francisco Ortega Manzano per la seva col·laboració a la Fira Expocoloma. Premi com a entitat fundadora: un reconeixement com entitat fundadora de la fira i per l’impuls que li ha donat durant aquests 20 anys, Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma.