Cinema "friki" a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré

Cine Club Imatges ens presenta el divendres 23 (20.00) una obra cinematogràfica de culte, "Freaks".

Divendres, 23 de maig, 20:00 hores, cinema a la Sala Singuerlín de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (Plaça Sagrada Família s/n) amb entrada lliure: "Freaks" (USA, 1932), dirigida per Tod Browning basada en un relat de Tod Robbins. És considerada una obra de culte del cinema fantàstic i l'origen del significat actual de la paraula "freak".

“Freaks” ens introdueix en un circ ple d’éssers increïbles, amb tota mena de deformacions i amputacions. El Hans, un dels nans, hereta una gran fortuna i la bella contorsionista Cleopatra idea un pla per captivar-lo amb l’ajut d’Hercules, el forçut. Per fer-ho, Cleopatra ha d’intentar ser acceptada pel Hans i el seu cercle de monstruoses amistats. Quan es descobreixi l’engany, però, Cleopatra es veurà obligada a transformar-se com a venjança.

Abans, "Un dia a Wanpusirpi-Hondures"

Curtmetratge previ a la pel·licula "Freaks", aquest divendres 23 (20.00) hores a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

"Un dia a Wanpusirpi-Hondures", dirigida per Pau Pérez, Associació SID Moskitia, 2010, 9 minuts

L’experiència de cooperació a la zona de la seva costanera de La Mosquitia d’Hondures a centreamèrica, que compta amb el suport de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Presentació a càrrec de Judith Sànchez, representant de l’ONG ‘SID Moskitia’, www.moskitia.org.