Cinema a la Sala Singuerlín

Després de fer una votació popular, Cine Club Imatges projecta aquest divendres 13 (20.00) "Shame" (2011) a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Després d'una votació organitzada mitjançant la xarxa, els i les internautes més cinèfils han escollit el drama eròtic “Shame” (2011) del director britànic Steve McQueen per a la propera projecció a la Sala Singuerlín de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça Sagrada Família, s/n). Així, "Shame" es podrà visionar de forma gratuïta el proper divendres 13 (20.00). Es tracta d'un film protagonitzat per Michael Fassbender i Carey Mulligan que ens endinsa en les profunditats de l’addicció i la sexualitat més crues.

En aquesta pel·lícula, Brandon Sullivan és un home jove lliurat a una descontrolada vida sexual a la ciutat de Nova York. Brandon busca el sexe en qualsevol de les seves formes, a través de pàgines pornogràfiques, contractant prostitutes o mantenint un gran nombre de relacions esporàdiques. Tot canviarà, però, amb l’arribada sobtada de la seva germana Sissy. Brandon intentarà aprofitar la presència de la seva germana per donar un gir a la seva vida.

Com a prèvia de “Shame”, a la Sala Singuerlín es projectarà el curtmetratge sobre el Tibet “Living in exile” (2013), del director Gastón García Corral.